ΕΚΘΕΣΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2015

Standard Post with Gallery

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ανοίγει τις πόρτες του στις 17 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Τα νέα αυτοκίνητα που θα καθορίσουν την επόμενη δεκαετία σε σχεδιασμό και τεχνολογία πρωτοεμφανίζονται εκεί.

Η Φρανκφούρτη μαζί με τη Γενεύη και το Παρίσι είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις αυτοκινήτων. Είναι η πρώτη ευκαιρία -μετά από την έκθεση της Γενεύης που έγινε τον Μάρτιο- για τις γερμανικές μάρκες αυτοκινήτων να επιδείξουν τα τελευταία τους προϊόντα και τεχνολογίες στη πατρίδα τους. Με τις γερμανικές μάρκες στα πάτρια εδάφη, μπορούμε να αναμένουμε θεαματικές εικόνες.

Σημαντικές παρουσίες αναμένεται να δώσουν και οι άλλες ευρωπαϊκές όπως οι: Alfa Romeo, Bentley, Jaguar και Maserati, μεταξύ πολλών άλλων.

Τα αυτοκίνητα «star» της έκθεσης Αυτοκινήτου 2015 της Φρανκφούρτης:


• Giulia Alfa Romeo - Η Giulia είναι ένα κομβικό αυτοκίνητο για την Alfa Romeo στην προσπάθειά της να επανέλθει στο προσκήνιο ως μία από τις κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτου
• Renault Megane - Κάνει το ντεμπούτο του και υπόσχεται πολλά σε design και πρακτικότητα
• Bentley Bentayga – To πολυαναμενόμενο για μήνες Bentayga κάνει την εμφάνισή του
• Jaguar F-Pace – Η νέα άφιξη της βρετανικής φίρμας αναμένεται να προκαλέσει ποίκιλες αντιδράσεις
• Maserati Levante - Η Maserati να λείπει. Παρουσιάζεται με το μοντέλο LevanteΟpel
• Το Opel Αstra -Το νέο μικρομεσαίο μοντέλο έχει πολλά καινούργια στοιχεία αλλά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη σχεδίαση ελαφρού βάρους, στους κινητήρες νέας γενιάς και στην τεχνολογία.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά περίπου 30 εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτου.