ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αξεσουάρ και ανταλλακτικά, από τους κορυφαίους κατασκευαστές

Ανταλλακτικά στην ATSP

Ο χώρος της ATSP διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή σε αξεσουάρ και ανταλλακτικά, όλων των τύπων και των κορυφαίων κατασκευαστών της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ, όπως Transtec, Alto, Raybestos, Precision, Sonnax. H προμήθεια των ανταλλακτικών γίνεται απευθείας από τους κατασκευαστές κιβωτίων ταχυτήτων, από προμηθευτικές επιχειρήσεις και από κατασκευαστές οχημάτων. Η ATSP είναι παγκοσμίως γνωστή ως προμηθεύτηρια εταιρεία αυθεντικών ανταλλακτικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Στην αποθήκη της ATSP υπάρχουν αυθεντικά ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, καινούρια εξαρτήματα αλλά και εξαρτήματα κατασκευασμένα σύμφωνα με τα πρωτότυπα. Όλα τα εξαρτήματα υπόκεινται σε εξειδικευμένους ελέγχους ποιότητας και αντοχής για την εγγύηση του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών της ATSP. Επιπλέον, πωλούνται και μεμονωμένα ανταλλακτικά, τα οποία οι κατασκευαστές οχημάτων προμηθεύουν μόνο σε ολοκληρωμένα σετ.

Πολλά συνεργεία αυτοκινήτων, μηχανικοί , έμποροι και κυρίως τεχνικοί κιβώτιων ταχυτήτων επωφελούνται της τεράστιας προσφοράς της ATSP σε ανταλλακτικά εξαρτήματα και φυσικά της τεχνικής υποστήριξης που παρέχεται στους πελάτες της. Όλα τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά που διατίθενται από την ATSP, μπορείτε να τα αποκτήσετε γρήγορα και οικονομικά. Ενδεικτικά, κάποια από τα ανταλλακτικά που θα βρείτε στην ATSP, είναι: