ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αξεσουάρ και ανταλλακτικά, από τους κορυφαίους κατασκευαστές

Ηλεκτρικές Γεννήτριες & ATSP

H ATSP διαθέτει Ηλεκτρικές Γεννήτριες, Γεννήτριες Εγκατάστασης παραγωγής ρεύματος και εναλλακτικές γεννήτριες για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.
Όλες οι ηλεκτρικές γεννήτριες που διαθέτουμε κατασκευάζονται από τις εταιρίες Bosch, Valeo, Marelli Iskra PSH και μεταφέρονται σε εμάς από τις εταιρίες AFS, PSH και Elstock. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας παρέχουμε γεννήτριες υψίστης ποιότητας.
Σε εμάς θα βρείτε μια άρτια εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, ώστε σε κάθε περίπτωση να επιλέξετε την κατάλληλη ηλεκτρική γεννήτρια για το αυτοκίνητο σας, το φορτηγό σας, τις δομικές μηχανές σας ή ακόμα και για τα γεωργικά σας μηχανήματα.
Όλες οι ηλεκτρικές γεννήτριες μας διαθέτουν δύο χρόνια εγγύηση, αποστέλλονται με UPS και εγγυόμαστε τη γρήγορη παράδοσή τους.

Λειτουργία Ηλεκτρικής Γεννήτριας

Η ηλεκτρική γεννήτρια είναι η γεννήτρια που είναι συνδεδεμένη με τη μηχανή του αυτικινήτου και προμηθεύει με ρεύμα όλα τα ηλεκτρικά μηχανήματα, όπως για παράδειγμα τη μίζα, τα φώτα κλπ. Για να υπάρχει ρεύμα ακόμα και σε περίπτωση στάθμευσης ή αργής κίνησης της μηχανής και να μπορ΄΄εσει για παράδειγμα το αυτοκίνητο να ξεκινήσει, απόθηκεύεται η ενέργεια σε μια μπαταρία.
Αν η παραγόμενη ενέργεια της μηχανής δεν είναι αρκετά μεγάλη, εξισορροπείται η διαφορά από τη μπαταρία. Το ύψος της τάσης της μπαταρίας ελέγχεται σταθερά και περιορίζεται, ώστε να αποφευφχθεί η υπερφόρτωση. Τη ρύθμιση της τάσης αναλαμβάνει ο ηλεκτρονικός ή παλαιότερα ηλεκτρομηχανικός ρυθμιστής φόρτισης.