ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αξεσουάρ και ανταλλακτικά, από τους κορυφαίους κατασκευαστές

Μίζες & ATSP

H ATSP διαθέτει μίζες για αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες.
Οι μίζες μας κατασκευάζονται από τις εταιρίες Bosch, Valeo, Marelli Iskra PSH και μεταφέρονται σε εμάς από τις εταιρίες AFS, PSH και Elstock. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας παρέχουμε αυθεντικές μίζες υψίστης ποιότητας, καθώς και μη αυθεντικές και πρόσφατα επισκευασμένες.
Σε εμάς θα βρείτε μια άρτια εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, ώστε σε κάθε περίπτωση να επιλέξετε την κατάλληλη μίζα για το αυτοκίνητο σας, το φορτηγό σας, τις δομικές μηχανές σας ή ακόμα και για τα γεωργικά σας μηχανήματα.
Όλες οι μίζες μας διαθέτουν δύο χρόνια εγγύηση, αποστέλλονται με UPS και εγγυόμαστε τη γρήγορη παράδοσή τους.

Λειτουργία Μίζας

Όταν γυρίζουμε το κλειδί στη μίζα, περνάει ρεύμα σε δύο παράλληλα αλλά διαφορετικής ισχύος μαγνητικά πηνία και μέσω της αλληλεπίδρασης του μαγνητικού πεδίου μετακινεί τη βάση στήριξης και τεντώνει έτσι ένα ελατήριο αποσύμπλεξης. Έτσι συνδέεται το γρανάζι, που είναι οδοντωτό, με τη σύνδεση του σφονδύλου και παράγεται μια περιστρεφόμενη κίνηση που επιτρέπει στη μηχανή να ξεκινήσει.
Τα μαγνητικά πεδία παραμένουν σε αποσύμπλεξη, όσο τοκλειδί της μίζας γυρίζει. Έτσι το γρανάζι είναι περιορισμένο και η μηχανή επιταχύνει τόσο, ώστε να μπορεί να συνεχίσει μόνη της. Για να μην πάθει βλάβη το γρανάζι σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού στροφών, υπάρχει ελεύθερος χώρος κίνησης ανάμεσα στο γρανάζι και τη μηχανή.
Όταν αφήσετε πάλι το κλειδί της μίζας μετά την εκκίνηση, διακόπτεται το ρεύμα, χαλαρώνει το μαγνητικό πεδίο των μαγνητικών πηνίων και το γρανάζι επιστρέφει στην αρχική του θέση μετακινούμενο από το τεντωμένο ελατήριο αποσύμπλεξης.